top of page
Search

Versterking in een druk jaar


Terugkijkend op 2020 zullen velen met ons een wat ongemakkelijk gevoel hebben over wat de wereld overkwam, over hoe een virus het maatschappelijk leven in een greep kan hebben. Niettemin was 2020 voor ons ook een jaar, waarin mooi werk dat al enige tijd in voorbereiding was in uitvoering werd genomen of volle aandacht begon te vragen omdat uitvoering nabij komt. Daarnaast kwam er veel nieuw werk binnen. Het was dus ook een jaar van heel hard werken.


Daarom was het goed dat we versterking kregen in de persoon van Coen van Bergeijk, die sinds februari meedraait en op een aantal projecten flinke bijdragen heeft geleverd. Het is daarbij leuk, dat de ervaringen die hij opdoet in ArchitecturePlus projecten kan gebruiken bij de rondleidingen die bij verzorgt voor Museum Het Schip, o.a. bij de door hem gegeven rondleidingen in de RAS synagoge.


Coen: 'Sinds ik voor ArchitecturePlus werk ben ik in aanraking gekomen met een scala aan projecten, in alle mogelijke fases van de bouw. Ik heb mee mogen werken aan gebouwen waar ik eerst alleen maar over las en gezien hoe die weer in ere worden hersteld. Hier wordt me duidelijk dat architectuur niet alleen gaat om ontwerpen, maar draait om het verlenen van een service.'


Kom gerust een keer kennis maken!

Comments


bottom of page